• Over Ons

Wij zijn met z’n vieren gestart met Sandberg Groep. Met onze pragmatische, hands-on en oplossingsgerichte manier van werken, helpen wij u graag met uw vraagstukken. Indien noodzakelijk maken wij gebruik van onze relaties als specifieke expertise en/of ervaring vereist is. De ambitie is om aankomende jaren verder te groeien. Als ons profiel aanstaat neem dan gerust contact met ons op om eens van gedachte te wisselen.

Het team van de Sandberg Groep bestaat momenteel uit:

Dr. Ron Sponselee MScBA/MHA

Meer dan twintig jaar werkzaam geweest als bestuurder in diverse gezondheidszorgorganisaties. Naast de bestuurstaken heb ik uitvoering gegeven aan diverse fusietrajecten, grote vastgoedprojecten en vele ICT-implementaties, altijd in combinatie met opleidings- en onderzoeksactiviteiten. De uitkomsten van mijn onderzoek, gericht op diffusie van veranderingsprocessen, zijn uiteindelijk opgenomen in een dissertatie met de titel ‘Innovatie op niveau’ (2017). Naast bovengenoemde expertise ben ik inzetbaar voor coaching en begeleiding van bestuurs- en directieteams en vraagstukken inzake strategie- en organisatieontwikkeling. Mijn benadering kenmerkt zich door een pragmatische aanpak.

Voor contact: r.sponselee@sandberggroep.nl | 06 – 53 71 57 98

Drs. Vincent Westenberg RA

Ruim negen jaar werkzaam geweest binnen de accountancy bij Deloitte. Als manager verantwoordelijk geweest voor de jaarrekeningcontroles voor grote onderwijs- en gezondheidszorginstellingen. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar senior business controller binnen de gezondheidszorg. De afgelopen jaren heb ik mij o.a. bezig gehouden met de optimalisering van de PDCA-cyclus (plan, do, check, act), horizontaal (intern & extern) toezicht, risico management en zorgcontractering. Ervaren financial op het gebied van control, accounting en assurance. Daarbij bewaar ik de balans tussen structuur en flexibiliteit en kenmerkt mijn werkhouding zich als ‘hands-on-mentaliteit’.

Voor contact: v.westenberg@sandberggroep.nl | 06 – 36 55 27 61

Hendrik Savelsberg BBA

Sinds 2012 werkzaam als zelfstandig adviseur binnen het MKB en de gezondheidszorg. Mijn ervaringen liggen vooral op het gebied van ondernemingsplanning, financiersstructuren (zowel voor vastgoed, overnames en/of werkkapitaal) en (bedrijfs-)waardebepalingen. Een belangrijke drijfveer is het vinden van een pragmatische en innovatieve oplossing. Met veel plezier heb ik specialistische kennis mogen opdoen bij diverse opleidingen op het gebied van financiering, bedrijfsoverdracht en bedrijfswaardering. Het geeft mij voldoening om deze kennis te delen met klanten, om de klant zo verder te helpen.

Voor contact: h.savelsberg@sandberggroep.nl | 06 – 83 45 57 17

Drs. Willem van der Sanden FC

Vanaf 2002 werkzaam als adviseur binnen de gezondheidszorg. Mijn ervaringen liggen met name in de driehoek van strategie & beleid – financiën – vastgoed. Hierbij vervul ik vooral een intermediairfunctie tussen het management en de financiële-, facilitaire- en vastgoedafdeling om de processen te stroomlijnen. Daarnaast is er een nadrukkelijke adviserende en ondersteunende rol om tot definitieve besluitvorming te komen binnen de hogere echelons van zorgorganisaties. Mijn passie is om samen te zoeken naar duurzame oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en de toekomst. Het blijven leren en het delen van kennis is daarbij essentieel om samen verder te komen.

Voor contact: w.sanden@sandberggroep.nl | 06 – 22 97 99 44